Installatiebedrijf bruijn

Voor al uw installatie- en onderhoudservices.

Contact

Onze diensten

Installatie bedrijf Bruijn verzorgt voor u al uw installatie- en onderhoudswerkzaamheden voor CV installaties en airconditioning voor uw woning.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het monteren van badkamers en toiletten, al dan niet in samenwerking met een erkende sanitair leverancier.

Sanitair

Wij zijn expert in het monteren van sanitair. Wilt u een inloopdouche maken of een bad plaatsen? Wij denken met u mee.

Vloerverwarming

Houdt uw gehele kamer gelijkmatig warm met vloerverwarming. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.

CV Ketels

CV storing of een geheel nieuwe installatie nodig? Wij verkopen alle A-merken cv-ketels en voorzien u graag van deskundig advies.

Duurzame installaties

Op een duurzame manier verwarmen en warm water tappen? Hiervoor bieden wij slimme, zuinige en milieubewuste installaties, zoals water- en hybide waterpompen.

Loodgieter

Als erkend loodgieter en installateur staan wij altijd voor je klaar. Wij zijn gecertificeerd en expert op het gebied van verstoppingen, gas installaties en water installaties.

Vastgoedzorg en projectbegeleiding

Wij helpen u graag met de zorg voor uw vastgoed en projectbegeleiding. Hebt u ideeën? Wij realiseren het! Van stucwerk tot inbouwmeubilair.

Dakwerkzaamheden

Heeft u dus een probleem met uw dak of wilt u het huidige dak laten vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Rioleringssystemen

Wij voeren werkzaamheden uit bij een probleem aan de riolering of de afvoer, zoals een verstopping en lossen vakkundig uw problemen op.

Expert in sanitair

Wij zijn expert in het monteren van sanitair. Wilt u een inloopdouche maken of een bad plaatsen? Wij denken met u mee. Gemiddeld genomen verbouwt ons team een badkamer in 10 tot 12 (werk)dagen. Wij werken met een professioneel team. Ieder heeft zijn eigen expertise en zal zich dan ook bezighouden met een specifiek onderdeel van uw badkamer. Eerst zullen de sloopploeg en de loodgieter langskomen, vervolgens de stukadoor, daarna zetten de loodgieter en elektricien samen de vervolgstappen en de tegelzetter maakt het plaatje af. Natuurlijk zijn de benodigde vakmensen en arbeidsuren afhankelijk van het ontwerp voor uw badkamer.

Laatste projecten